PENCUCI MAINAN PALING SELAMAT

September 16, 2016 bytejannate 0

  Pencuci ajaib basic h… . Sejak ada dia…memang guna dia jela…mudah je nak guna..titiskan sikit…paling kurang 3 titis…biarkan sekejap..cuci…tengok…bersinar-sinar sinki rumah kan…hehe….mudah…lembut di tangan… […]

RUMAH IDAMAN SAYA

September 16, 2016 bytejannate 0

  RUMAH IDAMAN . Semestinya inginkan suasana kampung…dan bukannya rumah taman… . Ada garaj kereta supaya kereta kesayangan terlindung daripada hujan dan panas…. . Ada […]

SIAP SEDIA PERJALANAN JAUH

September 16, 2016 bytejannate 0

    Perghhh…mengantuknyaaaaaa…lagi2 kalau drive malam kan…lepas buka puasa pulak…dengan perut kenyang….memang tak tahan…mata kuyu jeeee nih… . Apa kata ambek performance drink dan cinch […]

3 CARA KEKAL BERTENAGA SEPANJANG BERPUASA

September 16, 2016 bytejannate 0

3 CARA KEKAL BERTENAGA SEPANJANG BERPUASA Alhamdulillah…alhamdulillah…berkenalan dengan mereka…membolehkan saya kekal cergas dan bertenaga sepanjang ramadhan… . Gastrik teruk sudah totally tak datang lagi…lepas ambil […]

LELAKI BOLEH MINUM SOYA?

September 12, 2016 bytejannate 0

LELAKI BOLEH MINUM SOYA? Wow…tengok tajuk dah buat mata macam blink-blink sikit kan….soya untuk lelaki…ramai lelaki takut nak minum soya….kerana bimbang menjadi lembut atau nyah….ibu-ibu […]

PRODUK PERTAMA BUAT SAYA JATUH CINTA

September 5, 2016 bytejannate 0

JATUH CINTA LAGI…LAGI-LAGI KU JATUH CINTA~~ Assalammualaikum….kali ini nak cerita kenapa saya boleh terjebak dengan shaklee….eh, sebelum saya berbisnes…saya ambil dulu produk shaklee…rasa dulu…ada kelebihan? […]

1 2 3 13