KULIT CANTIK BERSERI PIKAT HATI SUAMI, SUAMI MAKIN SAYANG

KULIT CANTIK BERSERI PIKAT HATI SUAMI

Kecantikan sememangnya sinonim dengan wanita lagi-lagi yang sudah bergelar isteri….Pantang ada jerawat seketul yang tumbuh, rasa tak mahu keluar rumah….Malunya….Rasa tiada keyakinan diri…Nak je picit2 jerawat tuh kan….Tapi akibatnya, parut jerawat pula yang tinggal….Jom dapatkan kulit cerah berseri tanpa sebarang jerawat dengan bantuan set penjagaan kulit wajah di bawah…..

Diperkenalkan NUTRIWHITE yang mampu bekerja dengan 5 cara iaitu menghalang, berkurangan, menyekat, mencerah dan memperbaharui…

NUTRIWHITE mampu menghalang kulit wajah daripada kerosakan sinar matahari dan UV….Ia juga dapat mengurangkan pigmen gelap dalam kulit bagi mengelakkan kulit kusam…..Nutriwhite dapat menyekat kemunculan tompok-tompok hitam pada wajah dan mencerahkan kulit wajah dengan tona sekata….Ia juga memperbaharui sel-sel mati dengan cepat yang membawa kepada kulit wajah yang berseri-seri…..

NUTRIWHITE telah dipatenkan daripda 16 nutrien botani yang kuat yang membantu mengurangkan penampilan melanain yang sedia ada bagi menghasilkan kulit yang lebih putih, cerah dan berseri….Gabungan 16 ramuan botani yang mujarab itu ialah:-

  1.  Bearberry – meringankan firma, melegakan dan mengurangkan keradangan
  2. Soybean – mencerahkan, melembutkan, melembap dan mengurangkan tompok
  3. Skullcap – meringankan, mengurangkan keradanagan dengan flavonoid
  4. Beech tree – meringankan, meningkatkan proses semulajadi dan melegakan kulit
  5. Strawberry Begonia – Mencerahkan dan mengelakkan pigmentasi
  6. Mulberyy – Mencegah kerosakan matahari dan melembap
  7. Peony – Mencerahkan, melembapkan, mengurangkan keradangan
  8. Rosemary – Mengetatkan, merangsangkan dan mengurangkan keradangan
  9. Aloe vera – Melegakan, melembapkan dan mengurangkan keradangan
  10. Cat’s claw- Menenangkan dan menyegarkan denga cotechin
  11. Mountain arnica – Mengurangkan keradangan dengan flavones
  12. Kudzu leaf & roots – Menegang, menurangkan keradangan dengan isoflavon
  13. Linden – Menyuburkan dan mneghidrat diperingkat dalam
  14. Marshmallow – Melembapkan dengan tanin
  15. Seaweed – Mengeluarkan, memelihara dan menegangkan
  16. Green Algae – Menyahtoksin dan melembapkan

Haa….hebat tak hebat….satu produk tapi mengandungi 16 jenis bahan botani yang masing-masing mempunyai manfaat yang tersendiri….apabila digabungkan pastinya hasil yang sangat menakjubkan….saya memang cadangkan kepada semua isteri-isteri mahupun perempuan-perempuan juga lelaki yang inginkan kulit wajah bersih berseri untuk gunakan set penjagaan wajah nutriwhite ini….pasti tidak menghampakan…..

Gambar di bawah inilah dia set penjagaan wajah nutriwhite….

set penjagaan wajah nutriwhite

 

Set nutriwhite mengandungi:-

1) Nutriwhite Action Makeup Remover

– Menjadikan kulit licin, lembut dan berseri

– Tunas pokok bic menghilangkan sel mati dengan lembut tanpa meninggalkan kesan

-Aloe vera menyegarkan dan menegangkan kulit

-Lembut, tidak berminyak, kulit lebih berseri

2) Nutriwhite Gentle Deep Foaming Cleanser

– Membersihkan dan menyegarkan kulit

– Rumpai laut menghilangkan kekotoran, membuang sel-sel mati dan menegangkan

– Alga hijau menyahtoksin dan melembapkan

– Strawberi Begonia mencerahkan dan mengimbangkan pigmen

– Lembut dan menyegarkan

3) Nutriwhite Soothing Radiance Whitening Softner

– Ia lembut dan mengembalikan kulit pada pH yang seimbang

– Kulit berasa lebih segar dan tegang dengan Rosemary

– Kudzu menegangkan dan mencerahkan

– Marshmallow melembapkan

– Ianya sangat berkesan

4) Nutriwhite Daily Defense Whitening Essence

– Bearberry untuk mencerahkan dan menegangkan kulit

– Strawberi Begonia untuk menyeimbangkan pigmen

– Kacang soya untuk melembutkan dan mengurangkan tompok-tompok hitam

– Mulberi untuk mencegah daripda kerosakan kesan daripada cahaya matahari

– Vitamin C aktif ditambah untuk memperbaiki kulit  serta mengembalikan seri wajah

– Lembut dan mudah diserap oleh kulit

5) Nutriwhite Spot whitening Treatment

– Memperbaiki kesan-kesan matahari serta jeragat kulit dengan cepat

– Kuasa pencerahan dari Likuoris dan Peony, amat bernilai disebabkan kesannya dalam mencerahkan, melindungi dan menghilangkan radang kulit

– Cats claw menegangkan kulit

– Vitamin C aktif membawa kecerahan yang baru untuk kulit lebih halus

6) Nutriwhite Daytime Whitening Lotion

– Licin, kaya dengan pati botani seperti Mulberi untuk mencegah kerosakan kulit kesan daripada cahaya matahari

– Mountain Arnica untuk menghilangkan radang kulit, pelembap bertindak daripada semua sudut

– Melindungi daripada kesan cahaya matahari dan membantu membina daya ketahanan kulit terhadap kerosakan persekitaran

7) Nutriwhite Overnight Renewal Whitening Cream

– Memperbaharui dan mengembalikan keremajaan kulit sewaktu tidur

– Linden menyihatkan serta melembapkan kulit secara mendalam

– Scullcap mencerah dan menghilangkan radang kulit

– Vitamin C aktif mengurangkan tompok hitam, mengembalikan keserian wajah

– Di waktu pagi, terasa kulit yang gebu, halus, cerah dan berseri

Ini merupakan set penjagaan wajah nutriwhite….Jika diguna satu set semestinya menghasilkan kulit wajah yang sempurna dan berseri….Ia berasaskan bahan semulajadi dan tidak meninggalkan kesan pengelupasan….Paling menyeronokkan, semuanya mampu bertahan lebih lama…..

Sekarang, jom kita lihat testimoni yang sudah pun menggunakan set penjagaan wajah nutrihwite ini…

Testimoni 1:-

pencuci bebas jerawat

Hari ini saya nak share pengalaman saya menggunakan Softener Nutriwhite. Before this saya memang suka bertukar-tukar produk. (Selalu terpengaruh dengan iklan). Alhamdulillah kulit tiada masalah walaupun selalu tukar-tukar. Dipendekkan cerita, early last year I decided to try SKII’s miracle water. Yang ni terpengaruh dengan kakak sebab dia dah guna bertahun-tahun. Harganya nearly RM400.

Saya memang pakai consistent selama setahun tu, tapi tak nampak apa-apa kesan pun (Or maybe saya yang tak perasan?) Bulan Mei yang lepas saya try softner nih. Memang best!

Result:
Kulit between bawah mata n hidung tu dah tak kasar! sangat2 berbeza daripda before this. Memang boleh rasa dengan jari perbezaannya! Pores pun nampak macam mengecil (part ni maybe lambat sikit kut)

Kalau dulu wajib scrub kat bahagian tu n sekitar hidung untuk menghilangkan sel-sel kulit mati. Sekarang tak perlu scrub beriya. Scrub gitu-gitu dah cukup..Semalam pun dapat feedback from one of my friends yang try softner ni last week. Within 4-5 days dah rasa kesannya. Today dia nak try cleanser pulak.

Alhamdulillah kami dah jumpa produk yang boleh menghaluskan kulit dan mengecilkan pores yang sesuai dengan kami. Anda bagaimana? 

Testimoni 2:-

 

testimoni nutriwhite

a) My testimoni….Muka saya pon jenis berminyak..especially T-area. dan kalau siap pakai facial wash, jerawat batu akan keluar di kedua-dua belah pipi (pipi jer, dagu & dahi clear). Jadi, perlu pakai tudung sekulup-kulupnya untuk cover…hehe

Sblm nie, hanya boleh pakai Nuetrogena range sahaja tue pon yang kuat, Neutrogena yang lembut-lembut nie tak jalan…Kat Nihon, kena guna Nuetrogena yang “line merah”, kat Mesia nie takleh pakai yang “line biru” tue, kena guna scrub.

Masa mula-mula gune NW, memang tawakal habis sebab tau kulit sendiri sensitif. Alhamdulillah, memang serasi. Jerawat takde, kulit pun fuwa-fuwa jer (perasan jap)

My hubby plak…Dia pon kulit sensitif, takleh pakai facial wash yang “kuat” (gyaku). Pernah cuba facial wash for men beberapa jenis, end up kulit muka dia jadi kasar, adakala naik jerawat. Sampailah dia try NW nie, dan mmg serasi sungguh! Itulah kikkake kami berkongsi NW sekarang nie…

b) Ohooo..kisahnya…tp kalu tgk muka kaachan macam xcaya dulu ada jerawat yer….licin sube-sube je kulit..jeles!!!

Testimoni 3:-

Saya mengamalkan NUTRIWHITE SHAKLEE selama dua hari..lihatlah hasilnya…Kulit wajah yang dulunya kusam dan berminyak kini telah CERAH dan BERSERI..Tiada lagi kulit wajah yang kusam…Terima kasih Shaklee!!

Seronok kan melihat testimoni mereka yang telah menggunakan set nutriwhite ini…..Semuanya berpuas hati…Ada yang bermula dengan satu produk nutriwhite….selepas mengakui keberkesanannya, mereka memilih untuk menambah koleksi nutriwhite….anda bagaimana?…masih nak menunggu?….Jom kita lihat harga setiap produk dalam set nutriwhite ini….

1) Gentle Action Makeup Remover – RM95.00

2) Gentle Deep Foaming Cleanser – RM119.00

3) Soothing Radiance Whitening Softner – RM138.00

4) Daily Defense Whitening Essence – RM231.00

5) Spot Whitening Treatment – RM150.00

6) Ultimate Protection Whitening Lotion – RM200.00

7) Overnight Renewal Whitening Cream – RM225.00

Sudah membuat pilihan?? Jangan risau, setiap produk boleh bertahan untuk berbulan-bulan lamanya…Pencuci muka sahaja boleh bertahan sehingga lebih 9 bulan…..Jimat bukan?….Untuk bercantik-cantik kena bijak memilih dan bijak menggunakannya….Beli yang tahan lama, suami pun makin sayang…..Jika berminat untuk mendapatkan produk di atas dengan harga jimat, boleh wasap byte di 0133946178…

 

penting1

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge