TIPS KULIT CANTIK BERSERI BEBAS WHITEHEAD

Kali nih saya nak cerita pengalaman sendiri tau…

Saya memang ada masalah kulit wajah..dari zaman belajar…paling serius masa berada tahun pertama…jerawat merah-merah dan besar…satu tempat tuh..ada dua hingga tiga jerawat…bila picit….memang berlubang..

Haaa..tuh diaaaa…kemain jerawat tuh keluar seronok beronok-ronok kan…memang hilang keyakinan diri terus…pakai tudung kalau boleh tutup jerawat tuh…hehe

Tapi saya ada guna satu produk kecantikan…alhamdulillah..elok lah kan..tapi mahal jugaklah…yelah..student…tak mampu nak pakai mahal-mahal…

Ok..masalah jerawat berketul tuh selesai…tapi sekejap jek…bila saya berhenti guna…sebab tak mampu…naik balik la jerawat nya…cuma tak teruk sangat…

Lepas tuh..iklan kat tv..aduhai..memang terpengaruh sungguh la…yela..perempuan..tak putih tak pe…tapi kulit nak bersih dan licin…

Sampai malas dah nak guna pencuci kat pasaran…hampa dengan kesan yang tak mengujakan….hurmmm..

Saya mula Kembali mencari produk yang sesuai dengan kulit wajah bila dah start kerja..google…facebook…jumpa jenama F…harga best..jimat..kesan die memang marvelous…one set saya beli…setahun jugak pakai…guna punya guna…sekali dapat tau…krim daripada produk tuh mengandungi merkuri…

Allah…baru jatuh cinta dan tak boleh guna….rasa tertipu…

Tiba-tiba ditakdirkan Allah untuk join shaklee…dah makan vitamin-vitamin dia..dah rasa kesan yang wow…apa salahnya  saya guna produk penjagaan wajah pulak kan…

Ok..saya ambil set nutriwhite nih…set basic je…pencuci…toner dan mekap remover…

Baru sekali guna…dah rasa…ruginya lambat beli….kalau tau awal…lama dah beli..sedeyhhhh😭😭😭

Betapa syioknya guna nutriwhite nih..habis semua whitehead saya hilang tertanggal lenyap..tanpa rasa sakit…syukur sangat-sangat..teramat sangat…yelah…masalah whitehead dan jerawat nih memang masalah utama bagi saya…

Rugi habis duit beribu dekat produk yang tak berkesan…

Jom saya cerita sikit apa guna ketiga-tiga set basic in:-

1) Pencuci muka

Membersih dengan lembut

Mencerahkan wajah

2) Toner

Menutup pori muka

Melicinkan kulit

3) Make up remover

Menyental whitehead dan daki dengan berkesan..super duper ohsem…

Okla…ini pengalaman saya…cerita saya untuk anda semua…😊😊ada sebarang pertanyaan..boleh hubungi saya

Iktiar sihat,

ByteJannate

Wasap 0133946178

sweetticer@gmail.com

Page :- sweetticer

Pengedar shaklee muar, pengedar shaklee johor, pengedar shaklee malaysia

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge