PRODUK PERTAMA BUAT SAYA JATUH CINTA

JATUH CINTA LAGI…LAGI-LAGI KU JATUH CINTA~~

Assalammualaikum….kali ini nak cerita kenapa saya boleh terjebak dengan shaklee….eh, sebelum saya berbisnes…saya ambil dulu produk shaklee…rasa dulu…ada kelebihan? ada manfaat? baru saya berani nak bisnes…Produk pertama saya ambil semestinya set kulit berjerawat…almaklumlah tahun pertama join…nak buat majlis…hehe….

Saya alami masalah kulit wajah yang serius….berjerawat dan berminyak…tona tak sekata..whitehead tak payah cerita…menimbun…cuba macam-macam produk…tapi hasil tetap sama…so, shaklee tawarkan set kulit secara semulajadi…dan dari dalaman…why not saya cuba kan….yela…dah guna bermacam jenis produk luaran…tiada kesan…malah lebih teruk….

Maka, saya pun ambil vitamin C, vitamin E, dan BCOMPLEX…dan juga ESP….Alhamdulillah memang tak de lah alami healing crisis….tapi yang teruja…jerawat bernanah…kecut….parut-parut jerawat pudar….kesan ini saya alami dalam minggu ke 4…kira dalam sebulan jugak lah….almaklum…badan dah banyak sangat toksid…lambat sikit nak bertindak balas…

Syukur sangat-sangat bila ada efek yang menakjubkan…paling utama jerawat kecut dan parut pudar…Sampai ke hari ini..saya memang tak tinggal vitamin c….kegemaran saya….my best friend…

kulit berjerawat

Jadi…jika ibu-ibu…kawan-kawan alami masalah kulit wajah….hubungi saya…saya bantu sampai masalah wajah tuh selesai….saya beri tips-tips ekslusif untuk anda tau….saya takkan tinggalkan…:)

 

Ikhtiar sihat,

ByteJannate

Wasap 0133946178

sweetticer@gmail.com

Page :- sweetticer

Pengedar Shaklee Muar, Pengedar Shaklee Johor, Pengedar Shaklee Malaysia

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge