PENGALAMAN:HAPUSKAN WHITEHEAD DENGAN SATU LANGKAH MUDAH

HAPUSKAN WHITEHEAD DENGAN SATU LANGKAH MUDAH

Assalammualaikum…..kali ini nak cerita lah tentang produk penjagaan wajah….aduhai….malu nak cerita…tapi kena cerita…kena share dengan semua orang tentang produk yang paling best…paling syiok…paling superb…paling ohsem nih tau….

Saya memang ada masalah kulit wajah yang serius..terutama whitehead…ya Allah bersungguh dari sekolah menengah nak hilangkan whitehead nih tau….pakai pencuci jenama itu ini..memang tiada kesan pun….jenuh la hai…pergi buat facial treatment pun sekejap jela hilang whitehead…pastu timbul lagi…sampailah….berjumpa dengan si dia ini…..

hapuskan whitehead

GENTLE ACTION MAKEUP REMOVER

Awal guna jenuh jugak mikir…cam ne nak bagi keluar segala jenis daki kat muka nih…orang lain guna…boleh pulak keluar daki-daki yang melekat…memang rasa hampa…sebab tengok testimoni gedebak gedebuk…sekali godek punya godek…jumpa pakar nutrisi….alkisah….ada tips lain rupanya….hehe….haaa…betul je cara guna…memang tip top hasilnya…apa yang saya dapat?


✔WHITEHEAD yang dah berkurun kat muka HILANG
✔TONA KULIT jadi sekata
✔ Kulit TIDAK BERMINYAK
✔Kulit jadi HALUS MULUS
✔JERAWAT susah nak mai

Serius…memang bes guna…walaupun bukan orang yang suka bermekap…tapi muka kita terdedah dengan pencemaran kan…habuk…asap kenderaan….sel kulit mati lagi….itu pentingnya MAKEUP REMOVER…bukan sekadar mencuci makeup aje…😉😉

Tazabar nak dapat hasil tip top macam saya? Apa tunggu lagi…roger saya laju2 tau..
.
#tsunamishaklee
#LiveAmazing
#SharingIsCaring

Ikhtiar sihat,

ByteJannate

Wasap 0133946178

sweetticer@gmail.com

Page :- sweetticer

Pengedar Shaklee Muar, Pengedar Shaklee Johor, Pengedar Shaklee Malaysia


.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge