APA YANG SERONOK DENGAN BISNES SHAKLEE?

APA YANG SERONOK DENGAN BISNES SHAKLEE?

Tegarnya…dah tahun ketiga bersama bisnes nih…awal-awal dulu join sebab nak dapatkan harga ahli jek…kompem murah…tetiba terjoin bisnes…apa yang best?
.
.
Paling best sebab produk dah 100tahun…ada ribut taufan melanda pun steady jek….sehingga hari ini…belum ada orang yang saman produk shaklee sebab ada kesan negatif…alhamdulillah…
.
Kenapa produk shaklee bagus sangat? Sebab ada landmark study…setiap produk ada landmark study…yang bukan seringgit dua ringgit punya belanja…telan juta-juta us dolar….sehingga hari ini…belum ada jenama lain berani buat…sebab tak sanggup dengan belanja yang besar dan keputusan landmark study….

.

Melalui bisnes nih…dapatlah saya tambah ilmu marketing…wow…macam mantops kan..mestilah…nak menjual..kena ada ilmu…bukan hentam keromo aje…
.
.
Kita ada support group yang paling tip top kat Malaysia….yes….dalam organisasi kami…ada ramai jadik master…saya pun bakal jadik master…disember 2018….doakan ye…😍😍
.
.
Semua orang dalam group kami…memang walaweyh…support each other…cerita ajek…tang mana yang susah….tang mana tak reti….cepat aje yang respon nak bantu….tak kira rank apa pun…..semua tolong menolong…bekerjasama..
.
.
Memang bes…tak de nak lawan-lawan..gaduh-gaduh...semua hati bersih tau…rugi kalau tak join bisnes shaklee dengan grup kami nih….rugi sangat-sangat….
.
.
Tak mau kata bisnes shaklee susah kalau anda bukan join grup kami…bisnes shaklee jadik mudah jika anda bersama kami…faham ke faham?

.

ByteJannate

Wasap 0133946178

sweetticer@gmail.com

Page :- sweetticer

Pengedar Shaklee Muar, Pengedar Shaklee Johor, Pengedar Shaklee Malaysia

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge