INI YANG DIALAMI SELEPAS MENGGUNAKAN SHAKLEE

Suka sangat nak share benda baik tentang kesayangan saya nih….jadik hari nih nak share lagi…apa yang berubah….😉😉
.
Semestinya perubahan untuk diri sendiri dulu la kan?…
.
1) no more gastrik dan angin kus-kus….dari kecik…memang ada gastrik…tak boleh lambat makan…tak boleh makanan sooo pedas…tapi besela…pedas is soooo sedap….makan jugak…dan terima akibatnya nanti….angin-angin satu badan…rasa tak lepas…fuh…boleh bergolek-golek tahan sakit….
.
.
***bila dah ambik shaklee nih…memang alhamdulillah…dengan izinNya…tak de masalah gastrik dah…angin arkk..erkkk pun tak keluar…yeay!…kalau tak segan ui…muda-muda banyak angin…gaya dah cam orang tua pulak…😝
.
.
2) kulit tangan ai nih jadi selembut sutera…wow….amazing kan…yelah…entah kenapa…lepas spm…duk kat umah..tetibe keluar bintik-bintik kat tangan…dan mengelupas…macam-macam krim guna…sama jugak…siap jumpa pakar kulit….tahu apa jawapan? Awak kena try semua sabun yang ada di pasaran…awak alergik sabun…ha???…ok…saya try…tak jumpa jugak mana yang elok..last-last…pakai sarung tangan getah setiap kali nak membasuh baju dan pinggan mangkuk periuk semua…ala-ala doktor dah kan…ok…yang nih tanya member la…mereka panggil saya doktor dah nak mula kerja…😝😝
.
.
*** lepas ambik shaklee…esp dan vitamin c terutamanya…saya tengok jari jemari nih dah tak mengelupas.alhamdulillah...saya sapu herbal blend pulak…terus licin….syukurla…kalau tak malu salam dengan orang…tangab kita kasar…hehe
.
3) kulit wajah bebas whitehead dan kurang berminyak…uhuii….tengok gambar lama-lama…alahai…kusam kulit…jerawat sana sini…besar dabak lak tuh…malu sungguh…kurang keyakinan diri….hehe…
.
.
**dengan shaklee…saya ambik esp, vitamin c, vitamin e, bcomplex….untuk dalaman…luaran pulak saya gune nutriwhite…syukur…syukur…jerawat ada…tapi tak sebesar gunung berapi nak meletus tuh…kecik-kecik datang waktu tertentu jek..tak delah penuh kat muka setiap masa….pastu whitehead…musuh paling ketat berjaya disingkirkan dengan nutriwhite…yeay!….
.
.
Okla….ini setori mori saya tentang shaklee….saya ambil..saya guna…saya share dengan semua orang…masalah kita mana tau boleh bantu orang lain jugak kan…😊😊mudah-mudahan…dengan izinNya
.

Jika berminat dengan bisnes shaklee, hubungi saya;-

ByteJannate

Wasap 0133946178

sweetticer@gmail.com

Page :- sweetticer

Pengedar Shaklee Muar, Pengedar Shaklee Johor, Pengedar Shaklee Malaysia

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge