4 RAMUAN VIVIX BANTU TURUNKAN PARAS GULA

4 RAMUAN VIVIX BANTU TURUNKAN PARAS GULA

Vivix yang hebat diperkatakan ini mempunyai 4 ramuan asas iaitu Muscadine Grapes, Purple Carrot, Elderberry, dan Japanese Knotweed..Mari kita berkenalan dengan setiap ramuan tersebut…

1) Muscadine Grape

muscadine grape vivix shaklee

Anggur liar yang sangat istimewa. Ia mempunyai sumber terbaik antioksida dan anti radang. Ia mempunyai 40 kali nganda lebih polifenol yang terbukti baik untuk kesihatan kardiovaskular, menurunkan tahap gula dalam darah, melambatkan proses penuaan, mencegah kanser serta sebagai anti virus dan anti bakteria.

2) Purple Carrot

purple carrot vivix shaklee

Mempunyai sumber terbaik vitamin A dan mengandungi phytochemical. Ia juga mengandungi anthocyanins (antioksidan mustajab) yang bertindak sebagai anti radang, anti mikrob dab anti carcinogen yang membantu mengurangkan risiko penyakit jantung. Asid klorogenik di dalamnya bertanggungjawab mengurangkan diabetes.

3) Elderberry

elderberry dalam vivix shaklee

Mengandungi vitamin C yang tinggi dan sangat bermanfaat untuk jangkitan daripada virus dan bakteria. Ia mampu mencegah dan mengubati kanser, meningkatkan sistem imunisasi badan, menurunkan kadar kolesterol, mengatasi dan merawat masalah diabetes serta meningkatkan kesihatan jantung dan ginjal.

4) Japanese Knotweed

japanese knotweed dalam vivix shaklee

Knotweed Jepun atau dikenali sebagai Polygonum Cuspidatum mempunyai sumber resveratrol yang sangat tinggi. ia digunakan untuk melambatkan proses penuaan, merendahkan kolesterol, merendahkan tekanan darah, meningkatkan prestasi atlet dan mengurangkan berat badan.

 

**Gabungan keempat-empat jenis tumbuhan ini diyakini membantu menurunkan paras gula dalam darah pesakit diabetes.

**Bertindak segera dengan mengambil vivix setiap hari kerana berpunca daripada diabetes, seseorang pesakit boleh mendapat masalah pada buah pinggang…

** Dengan diabetes, kuman boleh merebak ke seluruh tubuh dan sangat membahayakan…

**Jika anda, inginkan info lanjut mengenai vivix boleh hubungi saya di talian 0133946178

 

oder vivix sekarang

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge