BEBAS SAKIT BUAH PINGGANG,BEBAS BERGANTUNG DENGAN MESIN DIALISIS

BEBAS SAKIT BUAH PINGGANG,BEBAS BERGANTUNG DENGAN MESIN DIALISIS

Buah pinggang merupakan penyakit yang semakin menjadi-jadi di kalangan rakyat Malaysia…Begitu banyak pusat hemodialisis dibina bagi membantu pesakit meneruskan kehidupan dengan mesin dialisis…Pihak hospital tidak mampu menampung jumlah pesakit yang semakin ramai ini…

Ketahui bahawa penyakit buah pinggang ini berpunca daripada tiga penyakit lain iaitu darah tinggi, batu karang dan kencing manis…Natijah daripada pengambilan ubat untuk tiga penyakit tersebut boleh menyebabkan kerosakan ¬†buah pinggang…

Kali ini cegumanes ingin berkongsi dengan korang semua bagaiman pesakit buah pinggan yang sudah sampai tahap ke-5 dan sampai wajib untuk dialisis berjaya bebas daripada penyakit tersebut…Mengujakan…sekiranya ada ikhtiar, berusahalah untuk bebas daripada penyakit ini…

Saya ada customer kes macam ni sebijik..seorang kerani sekolah yang ayahnya ada masalah buah pinggang dan batu karang….selepas sebotol vivix, buat blood test alhamdulillah dengan izin dan kuasa Allah s.w.t keadaan buah pinggang kembali normal dan batu karang pun dah tak ada…gambar screenshot sms beliau hilang pulak sebab tukar fon…

Alhamdulillah..syukur dapat bebas daripada penyakit buah pinggang…ikhtiar sebelum terlambat…kasihan mereka yang terpaksa bergantung dengan mesin dialisis…seminggu 3 kali…setiap sesi…4jam pula….

Jom sama-sama ikhtiar sihat bersama vivix…hubungi cegumanes untuk info lanjut…boleh whatsap 0133946178…

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge