WHITEHEAD PUNCA SOLEKAN TAK MENJADI| 4 TIPS CARA ATASINYA

WHITEHEAD PUNCA SOLEKAN TAK MENJADI| 4 TIPS CARA ATASINYA

Hai semua..cegumanes nak tanya lah..korang ada masalah whitehead tak? Atau dulu ada whitehead..sekarang tak ada..atau..dulu tak ada whitehead..sekarang ada..

Macam mana pun..sebenarnya whitehead nih merimaskan..serius..nak picit…picit…picit…bagi puas..lagi kita picit..lagi banyak yang keluar..

Inilah yang cegumanes alami tau..dari zaman sekolah menengah..punya lama..penyelesaian paling mudah..ambil cermin..duduk depan cermin sambil picit whitehead..

Tapi sampai bila nak memicit..kuku kotor..punca kepada masalah jerawat pulak nanti..tak nak lah makin melarat..

So..apa penyelesaian yang perlu cegumanes buat? Jom cegumanes kongsikan..

1) Masker Putih Telur

Korang pecahkan telur, ambil putih sahaja..sapu kat muka..biarkan sampai kering..dalam 20 minit..lepas tuh cuci lah..korang akan rasa kulit yang lembut dan nampak whitehead tuh tertanggal dari muka..

2) Masker tomato

Tomato nih bes tau. Sejuk jek kat kulit muka. So korang boleh potong tomato kecil-kecil. Sapu kat muka. Buat macam masker. Biarkan 20minit dan bilas.

3) Masker sheiseido

Betul ke eja macam tuh? Cegumanes guna sebab dapat free tau..mase tuh beli produk muka jenama XYZ..dapat free gift..so gunalah..tapi sori..sangat menyakitkan masa nak cabut dari muka..dan susah nak bersihkan..

4) Nutriwhite Make Up Remover

Cegumanes jumpa benda alah nih (nutriwhite make up remover) tahun 2014. Tak sabar nak guna sebab semua testimoni bagitau hasil dia yang kebabom dalam menghilangkan whitehead. Pertama kali guna. Hasilnya wow. Memang menakjubkan.

Whitehead tertanggal dengan banyaknya. Dah macam daki kat muka. Selalu kita ada rasa daki kat badan kan. Ini kat muka. Apa perasaan korang?

Ya Rabbi, rupanya ada cara paling mudah dan simple. Kenapalah cegumanes lambat jumpa. Kenapa lah baru sekarang jumpa. Masa tuh dah nak kahwin lagi tau. Haa lagi lah memang orang kata berjaya lah jumpa penyelesaian masalah whitehead.

Sebab bila ada whitehead nih, kulit wajah kita cepat berminyak. Solekan tak tahan lama. Bercapuk lagi. Takkan mak andam asyik nak betulkan muka kita je. Ye tak.

Lagi? Nutriwhite make up remover nih tahan lama. Berbulan guna tak habis-habis. Jimat betul. Zaman sekarang kena bijak memilih. Bukan nak cantik dengan selamat jek, duit poket pun nak selamat.

Jom tonton video cegumanes nih. Sekejap jek. Nak bagitau pada korang kehebatan nutriwhite mekap remover nih.

PENYENTAL WHITEHEAD PALING BERKESAN

Amacam? Mesti tak sabar nak dapatkan? Nak sental-sental muka dengan lembut secara semulajadi..

 

Untuk korang yang nak cuba..harganya tak mahal cuma RM98.75 sahaja..satu tiub sangat menjimatkan..

 

Nak dapatkan nutriwhite make up remover boleh klik link di bawah

SAYA NAK NUTRIWHITE MAKE UP REMOVER

ATAU

Hubungi cegumanes terus

Ok..selamat bercantik-cantik di hari raya nanti..

 

 

 

2 Comments

    • sental-sental manja je. kulit muka nih sensitif. nutriwhite make up remover tak payah sental keras. lembut-lembut je.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge