CARA SINGKIRKAN WHITEHEAD DARI WAJAH DENGAN BERKESAN

CARA SINGKIRKAN WHITEHEAD DARI WAJAH DENGAN BERKESAN

Hai korang semua. Raya dah nak dekat. Kulit muka masih kusam? Whitehead makin tebal? Aduhai. Macam mana nak make up nih. Bercapuk lah nanti. Macam mana nih?

  • Haa. Meh meh cegumanes bagitau satu cara yang paling mudah untuk korang gunakan dan mampu  buat korang tersenyum gembira.

Inilah dia makeup remover nutriwhite shaklee. Kenapa cegumanes pilih dia untuk selesaikan masalah whitehead nih?

  • Sebab cegumanes dah alami sendiri perubahan pada kulit wajah selepas gunakan makeup remover nih. Ia membersihkan kulit dari dalam. Sebersihnya. Pertama kali cegumanes guna, terasa wow. Lembut di muka. Sebelum nih, kalau pun ada makeup remover di pasaran, cuma yang jenis cecair. Perasan bersih bila kat kapas tiada kesan hitam. Tapi bila guna makeup remover nutriwhite nih, lain sangat rasa. Rasa kulit bersih sangat. Segala jenis daki berjaya dikeluarkan dengan lembut tanpa rasa sakit.

Jom cegumanes kongsi testimoni berjaya dengan korang semua.

Testimoni 1

Testimoni 2

Nadim pakai makeup remover dengan facial cleanser. Dulu ada masalah kulit kering setiap kali cuci muka. Muka Nadim jadi kuping-kuping gitu. Tegang pula tu. And whitehead mula muncul, mungkin disebabkan tak dicuci dengan bersih segala sebum. Tapi lepas guna nutriwhite, masalah whitehead and kulit kering dah hilang. Jimat pulak 2 tiub nih, setahun tak habis lagi.

 

Testimoni 3

Alhamdulillah baru berapa hari guna Gentle Action Make Up Remover Shaklee, whitehead hilang! Sebelum ni hari-hari mesti nak picit hidung tu kan. Sekarang picit juga sambil bertanya dalam hati, kenapa whitehead dah tak de. hihi.Alhamdulillah serasi. tahukah anda kulit bebas jerawat bukan jaminan bebas whitehead/blackhead juga? Dan tahukah anda make up remover ini bukan untuk orang yang pakai mekap sahaja? 

Alhamdulillah, kesemuanya berpuas hati dengan makeup remover shaklee. Jika korang inginkan makeup remove ini secepat mungkin, boleh buat salah satu cara di bawah.

Klik link di bawah:-

MAKEUP REMOVER NUTRIWHITE 

ATAU

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge