HANYA DENGAN 1 LANGKAH MUDAH, JERAGAT BERJAYA DIHILANGKAN

Apakah jeragat?

Jeragat adalah kesan kehitaman pada wajah kelihatan seperti kulit terbakar pada muka. Nampak macam tompok hitam. Sukar untuk dihilangkan. Selalunya terjadi akibat peningkatan usia dan terdedah dengan cahaya matahari terlalu lama.

Apakah kesan jeragat?

1) Ia akan menyebabkan kulit berasa kasar.

2) Tona kulit menjadi tidak sekata

3) Solekan tidak menjadi

4) Kulit kusam tidak bermaya

Bagaimana cara untuk mengatasi masalah jeragat?

Sapukan krim uv pada wajah sebelum keluar bekerja tidak kira sama ada bekerja di pejabat mahupun di luar.

Namun, penggunaan krim uv yang tidak betul akan menyebabkan kulit menjadi lebih teruk. Kandungan SPF yang terlalu tinggi juga sebenarnya tidak elok untuk kulit wanita Asia kerana faktor iklim yang tidak terlalu panas dan tidak terlalu sejuk.

Apakah cadangan krim terbaik?

Cegumanes semestinya mencadangkan penggunaan krim uv nutriwhite shaklee atau nama penuhnya Ultimate Protection Whitening Lotion.

Krim uv ini tersangat lembut pada wajah dan mengandungi SPF yang medium. Ia mudah diserap ke dalam kulit kerana strukturnya yang ringan. Ia mampu melindungi kulit daripada sinaran UV secara berkesan.

Ada testimoni berkesan?

Memang best la pakai DAILY DEFENSE WHITENING NUTRIWHITE tu. Belum pun sampai sebulan pakai dah nampak kesannya. Jeragat di muka dah makin pudar. Yang tasa best sangat tu sebab bila pakai tak rasa melekit langsung. Senang je meresap dalam kulit. Nanti nak try spot whitening treatment tu lagi la.

BAGAIMANA CARA UNTUK DAPATKAN KRIM INI?

Boleh buat pembelian melalui dua cara ini.

Klik link di bawah

KRIM UV NUTRIWHITE

Atau

Salam kecantikan dari cegumanes

 

14 Comments

    • Sebelum 30 dah kena bertindak. Cahaya matahari sekarang boleh merosakkan kulit wajah. Tak sapu krim, rosak kulit.

    • Semua wanita nak cantik. Cukuplah kulit muka bebas jerawat dan jeragat dah beri kita keyakinan diri 200% untuk berhadapan dengan orang ramai.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge