PENCUCI MUKA BEBAS BAHAN KIMIA YANG PERLU WANITA MILIKI

PENCUCI MUKA  BEBAS BAHAN KIMIA YANG PERLU WANITA MILIKI

Masih mencari produk penjagaan wajah yang bebas bahan kimia? Mari cegumanes kongsikan satu produk semulajadi untuk dimiliki oleh semua wanita. Kenapa pilih produk ini? Klik sini.

Testimoni 1:-

Dulu jeles sangat tengok orang kulit bersih, licin, glowing. Sedangkan wajah sendiri waktu tu berminyak, gelap, jerawat sana sini. 

Sampai pernah rasa malu nak buat presentation. Yela duduk je depan semua confirm pandang muka dulu kan? So sekarang faham sangat perasaan anda yang ada masalah macam ni. 

Tak pe sabar relax kita consume dulu set kecantikan shaklee sampai kulit rasa dah okay. Disebabkan terlalu excited nak mencuba actually cleanser ni dah siap beli bulan lepas just takut nak try

Alhamdulillah dah lebih seminggu guna:

* Kulit makin okay

*Lembut dan segar je lepas pakai 

*Bekas jerawat makin hilang

Yang paling penting cleanser ni bebas dari bahan kimia dan daripada natural ingredients.

Testimoni 2:-

Yee

Dah habis

Dah pun

Best pakai

Tapi still ada gak la jerawat tu

Bestnya no chemical

Testimoni 3:-

Salam..sihat ke? Saja nak tanya lepas seminggu guna Clenaser and Day Cream Shaklee rasa macam mana?

Saya pakai cleanser and day cream nutrwhite ni memang jatuh cinta la kak su..aim nak pakai satu set

Alhamdulillah..

Masalah kulit kering hari tu dah ok ke

Ye..dah ok..Rasa kulit gebus halus mulus juga..Hahaha

Kann..Pastu memang jimat tau..Boleh tahan sampai 6bulan++

Seronok dan teruja dengan testimoni mereka ini? Jom dapatkan Pencuci muka nutriwhite ini dari cegumanes.

Boleh dapatkan melalui link di bawah:-

PENCUCI MUKA NUTRIWHITE

ATAU

 

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge