EKSKLUSIF: NUTRIWHITE DIHENTIKAN DAN DIGANTI DENGAN PRODUK LEBIH BAIK

EKSKLUSIF: NUTRIWHITE DIHENTIKAN DAN DIGANTI DENGAN PRODUK LEBIH BAIK

Terkejut cegumanes bila dapat message dari shaklee beritahu produk nutriwhite yang ohsem ni akan dihentikan. Yela, inilah dia produk kesayangan cegumanes tau. Memang banyak share dengan kroang pasal kebaikan dan kehebatan prdouk nih. Sekali tahu kene berhenti siapa tak sedih kan.

Tapi, yang bestnya, eh dah macam apa nih? Tadi sedih, ni gembira. Gembiralah sebab akan sampai produk yang super duper ohsem. Maksudnya lebih baik, lebih bagus dari nutriwhite. Amacam? Teruja tak? Of kos teruja sampai tak terkata.

Tak sabar sangat nak tunggu produk baru tuh. Sementara nak tunggu produk baru tu, kita guna dulu la nutriwhite ni. Dapatkan stok simpanan korang sendiri. Nanti habis tak dela rasa kuciwa sebab masih ada stok di tangan sendiri.

Ingat tau, dapatkan stok nutriwhite korang laju-laju. Boleh roger cegumanes untuk pembelian segera.

 

4 Comments

    • Permintaan sangat tinggi untuk produk nutriwhite ni. Dihentikan kerana ada sudah produk yang lebih bagus dari nutriwhite. Shaklee memang sentiasa beri yang terbaik untuk para pengguna. Dah ada landmark study untuk setiap produk, jadi tak risau untuk gunakannya. Dah 102 tahun, mesti percaya dan yakin dengan keberkesanannya.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge