MINUMAN BERTENAGA DI BILIK BERSALIN

MINUMAN BERTENAGA DI BILIK BERSALIN

Siapa ada pengalaman di bilik bersalin? Ada orang sekejap je, dah selesai bersalin, ada orang yang lama juga bertahan, baru berjaya melahirkan si comel. Semua orang kata rezeki kan. Sakitnya nak bersalin, Tuhan je yang tau. (serius nih, terus teringat sakit masa tuh tau).

Okeyh, disebabkan cegumanes ni blogger cewah, banyak la menggugel dan banyak dapat cerita dari rakan-rakan blogger betapa perlunya tenaga di bilik bersalin tuh. Diorang bagitau masa tuh, kat labour room, tak de lah air ke makanan ke nak makan kalau kau lapar dan haus. Bertahan jela.

Nah,disebabkan cerita mereka inilah, cegumanes prepare sesiap air tenaga ni. Sebelum masuk labour room, gigih shake shake lagi tau. Mase tuh, nurse dah menjerit, cepatla dik, kang awak terberanak kat sini sebelum masuk labour room tau. Wakaka, kelakar pulak bila ingat. Dah la sakit, tapi still boleh gelak ketawa. Mih mih.

Korang nak tau tak air tenaga tu apa dia? Hey, nih bukan claim sebab cegumanes pengedar okeyh, ni memang seriously membantu sangat. Anak pertama kan, tenaga kena extra sebab tak de pengalaman. Sakit bersalin tuh macam mana pun tak tau. Hehehe.

Sebelum masuk labour room tuh, cegumanes shake ESP dan Performance Drink. Nikmatnya teras okeyh. Dahlah sedap. Mampu tak mampu bertahan tuh, cegumanes masuk labour room pukul 11 pagi macam tuh,pukul 5.30 selamat melahirkan seorang baby yang comel. Alhamdulillah.

Pengalaman berharga bila kita tak lembik, tak lemah, selepas bersalin pun masih ada tenaga lagi. Syukur banyak-banyak.

So, cegumanes memang seikhlas hati cadangkan ibu-ibu yang nak bersalin ni, amalkan ESP sebelum masuk labour room. Untuk tenaga kita la ye. Tak kisah lah anak nombor berapa pun.

Dan paling best lagi, ESP ni protein tau, die dapat elakkan koyakan yang besar. Syukur, jahitan pun sedikit jek.

Nak lagi best, bulan ni ada promosi ESP, bli 4 tong dengan harga diskaun 5%.

Korang yang berminat boleh laju-laju klik link di bawah. Terus buat pembelian macam biasa.

PROMOSI ESP

Ataupun boleh roger cegumanes.

wasap.my/60133946178

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge