VIVIX MURAH UNTUK WANITA AWET MUDA

VIVIX MURAH UNTUK WANITA  AWET MUDA

Hai semua,selamat datang November. Wah,promosi gempak kali ini Shaklee buat terutama untuk para wanita lah kan. Mana taknya, si merah yang digilai ramai tuh boleh dapat diskaun 5%. Jimat berganda.

Ok,kenapa si merah a.k.a vivix nih digilai ramai? Semestinya kerana ia mampu memberi kesan awet muda pada wajah dan juga badan. Ehem,wanita dan kecantikan memang tak dapat dipisahkan lagi kan kan? Ngaku jek.

Nak pulak ketika usia mencecah angka 4, seboleh mungkin nak nampak macam budak sekolah belasan tahun. Best nya, kembang sangat kalau dipuji macam tuh. Pape pun,alhamdulillah. Syukur dulu tau.

Nih ha,nak bagitau kat korang semua lah. Vivix ada promosi. Macam yang cegumanes bagitau kat atas tadi.

Meh nak bagi clean and clear macam mana boleh dapat murah kaw-kaw tuh.

1 botol vivix (harga runcit) = RM475

2 botol vivix (harga runcit) = RM950

2 botol vivix (selepas diskaun 5%) = RM902.50

Dan, sebenarnya korang lagi untung bila beli 2 botol vivix sebab automatik terus jadi ahli shaklee. Seumur hidup tau. Best sangat nih. Of kos harga jadi lebih murah.

Nak senang,korang klik link kat bawah nih,kite sembang okeyh.

www.wasap.my/60133946178

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge