PROMOSI SET KESUBURAN SAHUT SARANAN MENTERI

PROMOSI SET KESUBURAN SAHUT SARANAN MENTERI

Hai, hai hai. Korang apa khabar semua? Semoga sihat-sihat sahaja ya. Kali ni nak cerita simple dan mudah hadam. Okeyh, sejak belanjawan yang baru dibentang oleh Datuk Seri Najib (Perdana Menteri Malaysia) yang lepas, pergi sana sini semua cerita nak menambah zuriat. Almaklumlah, banyak kelonggaran diberi kepada ibu mengandung, bapa dan juga zuriat yang bakal dilahirkan.

Ibu mengandung tahun 2018 dapat balik satu jam awal (mungkin diberi kepada mereka yang bekerja waktu pejabat). Bapa pula dapat cuti sehingga 10 hari jika isteri bersalin. Dan zuriat yang dilahirkan pula akan mendapat wang RM200. Alhamdulillah. Rezeki dari Dia.

Sempena belanjawan tersebut, Shaklee pun telah mengadakan promosi kaw-kaw untuk para suami dan isteri. Korang mesti tahu kan, kehebatan Vitamin E dan GLA Complex ni. Keduanya gabungan hebat untuk tingkatkan kesuburan.

Vitamin E ini akan membantu meningkatkan jumlah sperma yang sihat untuk para suami.

GLA Complex pula akan bertindak menstabilkan hormon isteri dan memudahkan proses persenyawaan sperma dan embrio.

Sesekali cegumanes keluar juga fakta sains ni. Jelas tak? Memang keduanya ini amat PENTING dalam set kesuburan yang dicadangkan oleh Shaklee.

Okeyh, macam mana nak dapatkan harga promosi kaw-kaw ni. Boleh refer gambar di bawah ni.

Melalui gambar ini sebenarnya, korang boleh beli BCOMPLEX atau OMEGA GUARD atau ESP atau VITALEA atau VITA C dengan jumlah uvnya adalah 100uv.

Selepas mendapat 100uv, barulah korang semua layak membeli Vitamin E atau GLA COMPLEX dengan diskaun 20%.

Ingin dapatkan maklumat lanjut, boleh hubungi cegumanes terus ya.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge