BERJAYA HAMIL SELEPAS HORMON STABIL

BERJAYA HAMIL SELEPAS HORMON STABIL

Impian setiap wanita berkahwin untuk hamil. Namun, bermacam rintangan yang perlu dihadapi jika kehadiran cahaya mata yang dinanti belum diperoleh. Maka, saranan paling penting adalah mengamalkan pemakanan yang sihat dan pengambilan suplemen. Kalau korang yang perempuan ni ada masalah kegatalan miss V, keputihan melampau, jangan buat tak kisah ye. Ambil berat, cari penyelesaian. Ini mungkin menjadi masalah kesukaran untuk hamil.

Ikuti testimoni berikut.

Salam semua, saya nak share sikit. Alhamdulillah pagi nih saya mendapt khabar berita yang sangt gembira apabila customer saya dah hamil dengan kebesaran Allah s.w.t serta dia menggunakan set kesuburan shaklee. Kerana sebelum nih dia mempunyai masalah hormon yang tidak stabil. Dan mempunyai keputihan yang banyak. Saya syorkan da ambil GLA dan Alfalfa untuk betulkan hormon. Selepas pengambilan GLA dan period datang banyak hari dekat dua minggu dan keluar darah yang banyak. Itu membimbangkan dia hampir-hampir nak pergi jumpa doktor pakar. Selepas itu dia mengambil ESP dan Vitamin B untuk kesan yang lebih baik, si suami pulak mengambil zinc dan vitamin E untuk kepekatan sperma. Syukur kebesaran Allah s.w.t kerana tempoh pengambilan tak sampai dua bulan pengambilan, beliau berjaya. Syabas!

Nasihat untuk mereka yang berusaha untuk dapat zuriat. Selepas buat ujian-ujian kesuburan untuk kedua suami isteri dan selepas buat pembedahan untuk buang cyst, fibroid atau lain-lain, tumpukan masa untuk berdoa, berusaha kuruskan berat badan dengan dieting, buat exerise 30 minit setiap hari, makan suplemen-suplemen, vitamin E, vitamin C dn asid folik. Tenangkan jiwa dan emosi. Jangan tergesa-gesa nak buat ini dan itu. Setiap rawatan perlu 3 hingga 6 bulan untuk melihat keberkesanan. 

Alhamdulillah, selepas berusaha mengamalkan set kesuburan shaklee (GLA complex dan Vitamin E), beliau berjaya hamil.

Jom dapatkan GLA Complex dan Vitamin E dengan diskaun 20% (sah pada bulan NOVEMBER 2017

Hubungi cegumanes segera.

www.wasap.my/60133946178

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge