SENAMAN PENTING UNTUK KECANTIKAN WAJAH

SENAMAN PENTING UNTUK KECANTIKAN WAJAH

Hai korang, dah senam ke belum hariĀ  ni? Haaa,jangan main-main tau, kalau korang tak senam, tahap kesihatan korang adalah tidak memuaskan. Nak sihat tak? Jom senam.

Okeyh, senaman ni memang semua orang tau penting untuk kesihatan tapi ramai tak yang buat? Ramai buat tak endah adelah kan? kan?

Bila korang bersenam, korang sebenarnya sedang mengalirkan bekalan oksigen yang secukupnya untuk tubuh badan. Bila bekalan oksigen cukup, memang sukar untuk penyakit datang. Best tak?

Senaman ni bukan sahaja untuk kesihatan tau, tetapi juga untuk kecantikan. Kecantikan tubuh badan semestinya tapi yang korang tak tau, senaman boleh mencantikkan kulit wajah.

Jerawat,jeragat segala jenis masalah muka memang akan selesai kalau korang rajin bersenam. Lihat saja atlet yang kerap bersukan, jarang kita tengok kulit wajah mereka bermasalah kan? Inilah penangan rajin bersenam.

Kalau korang ada masalah wajah yang teruk, rajinkan bersenam. Memang puas hati bila tengok hasilnya.

Nak tau senaman untuk wajah?

Follow cegumanes di facebook byte jannate untuk lebih tips kecantikan.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge