SET PENJAGAAN KULIT BAYI PILIHAN IBU

Risau sangat nak guna produk penjagaan kulit di pasaran ni. Bukan apa, bimbang ada campuran bahan kimia yang boleh merengsakan kulit bayi yang halus mulus ni. Kita ni mak-mak kalau ada nyamuk gigit pun dah gelisah sebab risau bayi tak selesa kan. Sebab tuh la kena bijak memilih produk penjagaan kulit bayi yang benar-benar semulajadi.

Sebelum ni, memang sukar nak dapatkan produk bayi yang semulajadi. Tapi sekarang, tak perlu risau lagi. Sebab, shaklee yang memang 100% menggunakan bahan semulajadi telah mengeluarkan produk penjagaan bayi yang juga semulajadi sepenuhnya.

Jom kita lihat apa yang ada dalam set shaklee baby ni.

Ok, dalam set shaklee baby nih ada mandian, losyen dan minyak baby berbau lavender. Bestnya.

Fuh, legalah mak-mak sekarang ni. Tak payah nak online sana sini, tanya sana sini, mana produk yang sesuai untuk kulit bayi kesayangan.

Jadinya, macam mana nak dapatkan produk tersebut?

Sekarang ni, ya sekarang ni tengah datang produk penjagaan kulit bayi ni dalam stok yang sangat terhad tau.

Nak cepat, boleh klik je link kat sini. Terus diposkan ke rumah.

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=578801dccd1eefb60bd03caf6be9a28f

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge