SUSU BADAN BANTU BAYI EKZEMA

SUSU BADAN BANTU BAYI EKZEMA

Tahu tak ibu-ibu yang susu ibu ni banyak khasiatnya? Dengan susu ibu sebenarnya, ibu boleh bantu anak ibu yang mengalami masalah ekzema. Menakjubkan? Ya, benar sekali.

Seperti yang kita tahu, bayi sehingga umur 6 bulan yang menyusu susu badan ibu sepenuhnya memang mendapat khasiat daripada ibu. Jadi, macam mana cara untuk ibu bantu bayi ibu yang mengalami masalah ekzema ini?

Paling penting bila bayi mengalami masalah ekzema adalah ibu kena jaga pemakanan. Elakkanlah makanan laut seperti udang, sotong, kerang, kupang dan sebagainya. Walaupun ibu sudah habis berpantang. Ingat tu.

Ibu juga sangat digalakkan untuk mengambil makanan yang mengandungi vitamin C. Sama ada dengan memakan buah limau, lemon atau anggur. Amalkan juga sayur-sayuran yang mengandungi banyak vitamin.

Nak cara yang mudah?

Amalkan pengambilan vitamin c dari shaklee. Ia selamat untuk ibu dan bayi. Kerana ia berasaskan bahan semulajadi sepenuhnya. Vitamin C shaklee bukan diekstrak dari limau yang boleh menyebabkan ibu mengalami pedih perut, tetapi ia diekstrak dari jagung. Sebiji tablet vitamin C shaklee bersamaan dengan khasiat 7biji setengah buah limau. Menarik bukan?

Pengambilan vitamin C ini akan membantu kulit bayi sihat dan cantik melalui susu ibu.

Jika ibu ingin dapatkan vitamin C ini, boleh klik link di bawah:

www.wasap.my/60133946178

Hubungi cegumanes untuk dapatkan konsultasi pengambilan vitamin yang betul secara percuma.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge