BELAKANG TABIR BISNES SHAKLEE YANG MUDAH

BELAKANG TABIR BISNES SHAKLEE YANG MUDAH

Cegumanes post bisnes shaklee yang best tuh, cegumanes nih buat bisnes sebenarnya macam mane?

Ecewah, gini jela. Tak de susah mana.

Awal2 join bisnes memang semua cegumanes oder online atau amek dari mentor tau. Memang tak simpan stok. Takut beb. Nanti menangis bucu katil tak dapat habiskan stok.

Pastu, mentor ajar. Cari kekuatan kita. Maksudnya, dah berapa lama dalam bisnes shaklee, produk mana yang paling cepat dapat sales? Cari. Listkan. Kalau tak list, tak nampak.

Ok, dah dapat. Cegumanes bukak ‘kedai’. 24 jam. Sewa setahun tak banyak mana pung. Kire berbaloi sangat kedai tuh. Kedai blog la. Kedai maya.

Dah ada kekuatan, dah ada orang cari, cegumanes ada la stok sikit-sikit. Takut tak habis? Alhamdulillah. Selalu je habis bila dapat.

Ini antara yang tinggal untuk hari ni. Kastemer oder area Muar, laju-laju cegumanes pecut pegi hantar. Luar Muar, kita pakai abam poslaju keyh.

Inilah kisah di sebalik tabir bisnes cegumanes. Nak join tak bisnes yang super duper best ni?pilih cegumanes sebagai mentor u ols tau.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge