2 CARA MUDAH BISNES SHAKLEE

2 CARA MUDAH BISNES SHAKLEE

Sekarang, ramainya yang berbisnes shaklee kan? Tapi, masih ada yang belum tahu kewujudan bisnes shaklee yang super duper ohsem ini. Kenapa? Best sangat ke?

Orait, meh cegumanes terangkan cara mudah untuk berbisnes shaklee. Follow okeyh.

1. Mesti cari support group yang betul-betul akan ajar korang teknik bisnes yang betul. Pastikan modal hanya RM80 sahaja. Jangan masuk group yang suruh korang keluarkan modal riban-riban untuk simpan stok tau. No no no.

2. Mesti ada medium internet. Macam facebook ke, instagram ke, blog ke. Mana-mana pun mesti ada. Zaman dah maju kan, jadi senang la nak beriklan. Nak cari customer pun lebih mudah.

Korang nak jana pendapatan ratus ribu? wasap cegumanes laju-laju. Kita sembang bagi jadik okeyh.

wasap.my/60133946178

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge