TIPS JANA PENDAPATAN ZERO MODAL

TIPS JANA PENDAPATAN ZERO MODAL

Wow, menariknya dapat join bisnes dengan zero modal. Masalahnya ada ke? Meh sini cegumanes nak bagitau kat korang semua bahawasanya (gaya ikrar dah pulak ni), wujud bisnes zero modal tau.

Caranya sangat mudah. Untuk bisnes yang cegumanes buat sekarang ni, korang boleh mulakan bisnes tanpa perlu keluar duit satu sen pun. Best kan?

Ok, korang perlu cari kawan-kawan atau saudara-mara yang ada masalah kesihatan atau masalah kecantikan atau masalah berat badan. Lepas tu, korang bagitau info penting tentang produk. Mana nak dapat info produk ni? Jika korang berminat untuk join group cegumanes, cegumanes akan berikan info produk pada korang. Cegumanes akan bantu korang untuk dapatkan jualan.

Korang kena kumpulkan sehingga 200 point tau. Tak banyak pun, sikit jek. Mana pulak nak tau point tuh? Yes, sekali lagi dengan cegumanes. Cegumanes akan beri korang point setiap produk. So, lepas tuh korang tau lah nak kena cari berapa orang atau berapa banyak korang kena dapatkan jualan.

Genap 200 point korang dapat, korang bagitau kat cegumanes. Cegumanes akan daftarkan keahlian korang secara percuma sekaligus memperoleh bonus pada bulan hadapan.

Korang jelas tak? Macam mana caranya?

Ini cegumanes sertakan contoh tau.

Untuk kulit cantik, paling laris adalah vitamin C. Satu botol vitamin C mempunyai 22 point. Maksudnya korang kena jual berapa botol tuh? Haaa, jawapannya adalah 10 botol je. 10 jek tau. Senang sangat ni.

Nak tau info lanjut boleh terus wasap cegumanes tau. Meh la jana pendapatan tambahan kita mulai hari ini.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge