PENGEDAR SHAKLEE MUAR PALING AKTIF

PENGEDAR SHAKLEE MUAR PALING AKTIF

Hai semua, salam kenal, cegumanes di sini. Kali ni nak cerita lah profil cegumanes dalam bisnes shaklee ni. Cegumanes merupakan pengedar shaklee muar yang paling aktif tau. Mana taknya, sana sini roger cegumanes nak vitamin shaklee, sampai ke Serom, sampai ke Bukit Pasir tuh cegumanes berjalan nak COD vitamin shaklee. Walaupun jauh, tapi best tau jumpa pelanggan. Kat sini cegumanes COD herbal blend untuk ibu ini. https://bit.ly/2KUFUXC

Cegumanes mula join Shaklee masa 2014, masa tu join sebab nak belikan set gout untuk mak. Cegumanes terus beli set dan sebab nak dapatkan harga murah, join ahli. Beza tau harga runcit dengan harga ahli. Ofkos nak jimat, baru kerja kan. Hehe.

Bulan kedua, mase tuh ingat lagi promosi ostematrik, kak zue (mentor shaklee) telefon, tanya nak beli ostematrix tak? Sebab bulan pertama dah belikan set gout,ada ostematrix, beli terus 4 botol. Masa tuh promosi beli 3 percuma 1. Kak zue tanya lagi, nak rasa bonus shaklee tak? muahahaha, mestilah nak, siapa tak nak? Rugi lah kan. Ok la, cegumanes ada masalah gastrik, ambil la set gastrik.

Dan, bulan ketiga, merasa bonus shaklee. Hip hip horey. Dah kembang, dah hepi sangat ni. Kak zue wasap tanya nak bisnes shaklee tak? Best, senang. Setelah difikir-fikir, oklah join. Asalnya saja lah suka-suka. Lama-lama cegumanes jatuh cinta tau.

Alhamdulillah, dah cinta punya pasal, dapat naik Supervisor iaitu rank pertama dalam shaklee, bulan seterusnya naik pula rank Senior Supervisor. Masa dah bercinta dengan shaklee ni, semua event shaklee di Johor, cegumanes pergi tau. Kelas nutrisi di Seremban, cegumanes pergi juga sebab nak timba ilmu. Tak nak lah nanti ikut sesuka hati jek bagi cadangan vitamin pada pelanggan, biarlah berilmu.

Bengkel Nutrisi Seremban

Sebab tuh, cegumanes memang dapatkan info yang tepat untuk bagi cadangan vitamin shaklee ni. Kalau pelanggan tanya, atau kadang-kadang diorang dah google dulu, cegumanes mesti tanya details, nak ambil untuk kecantikan tuh, jerawat yang memang selalu tumbuh tak berhenti atau jerawat kejap ada,kejap tak de. Sakit perut tuh, kerap ke tak. Rasa memulas ke pedih ke. Ya, memang cegumanes tanya. Supaya cegumanes boleh bantu mereka dengan shaklee.

Eh,cegumanes ni untuk orang selain Muar, tak boleh ke nak shaklee? Mestilah boleh, cegumanes boleh poskan ke seluruh Malaysia, Sabah dan Sarawak pun cegumanes poskan tau.

So, kalau korang nak oder vitamin shaklee, boleh roger cegumanes. Klik jek icon wasap kat tepi korang nih. Terus dapat wasap cegumanes.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge