KETAHUI DUA CARA MENJADI AHLI SHAKLEE

KETAHUI DUA CARA MENJADI AHLI SHAKLEE

Eh, ramainya ahli shaklee? Eh, cegumanes ni selalu sangat ajak join ahli dengan dia. Macam mana eak? Kalau aku nak daftar sendiri.

Ok, kali ni cegumanes kongsi cara mudah untuk join ahli shaklee. Baca betul-betul tau.

1) KEAHLIAN PERCUMA

Wow, best nih. Dengan setiap pembelian 200uv (point), korang boleh terus jadi ahli shaklee secara automatik. Bulan depan terus merasa bonus shaklee. Amacam? Ngam kan?

2) KEAHLIAN RM65

Yang nih, korang beli produk shaklee dan korang bayar harga ahli. Untuk apa? Untuk mendapatkan harga jimat bagi setiap produk shaklee.

Senang dan mudah sangat sebenarnya nak jadi ahli shaklee ni. Lepas dah jadi ahli, korang boleh mula membeli dengan gembira di website shaklee. Ataupun nak cegumanes belikan pun boleh.

Bagi korang yang daftar bersama cegumanes, cegumanes ofkos akan beri cadangan pengambilan vitamin yang tepat, sesuai dengan masalah korang. Cegumanes akan sentiasa follow up korang tau. Jangan rimas pulak ye.

Kita akan masuk dalam satu group di facebook untuk dapatkan maklumat dan berkongsi segala info tentang shaklee termasuk promosi bulanan shaklee.

Bagi korang yang nak berbisnes, cegumanes akan guide korang melalu group coaching bersama mentor-mentor yang lain. Sama ada korang nak fokus blog marketing, instagram atau facebook. Semua cegumanes akan bantu. Nak dengan tak jek.

Nak cegumanes bantu? Boleh isi borang ini dulu tau. Nanti cegumanes hubungi korang.

 

Terima kasih korang, tunggu cegumanes berwasap denganmu.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge