3 TAWARAN UNTUK AHLI SHAKLEE MESTI MILIKI

Dah jadi ahli shaklee? Seronok kan? Macam-macam boleh dapat dengan shaklee tau. Ok, meh cegumanes terangkan.

1) CASH BONUS

Bagi korang yang dah jadi ahli shaklee, setiap kali membuat pembelian barang minimum 150uv, korang layak dapat bonus pada bulan hadapan. Lagi banyak nilai UV, lagi besar nilai bonus korang. Masyukkk. Lagi tinggi rank yang kita dapat, begitu juga kita punya nilai bonus.

 

2) CAR BONUS

Senangnya bila ada bisnes yang boleh bayarkan duit kereta setiap bulan. Memang impian setiap orang berbisnes nih. Tak perlu usik duit bonus, sebab itu kira macam gaji kita. Duit car bonus, shaklee bayarkan harga kereta kita setiap bulan. Laku tau slip gaji shaklee.

3) CONVENTION/CONFERENCE

Kat sini, kita sebagai SID akan diraikan dalam majlis gilang gemilang tau. Memang eksklusif sangat.

Contohnya ada majlis master celebration bagi mereka yang dapat rank tertinggi. Ada National Conference macam baru-baru ni di Sunway. Kita akan dengar talk dari insan-insan yang berjaya mencapai kejayaan dalam shaklee.

Tahun ini, Shaklee hadiahkan trip Mediterranean untuk sid yang layak. Best yang amat dapat naik cruise idaman ramai tuh. Kapal mewah yang dikagumi.

Ini adalah antara gambar semasa trip ke Orlando 2016. Best sangat sebab dapat jumpa astronaut. Bukan senang kan nak jumpa.

Untuk 2019 ini pula, Shaklee akan bawa sid yang layak ke San Francisco bagi International Trip dan ke Phuket bagi Regional Trip.

Jom bersama cegumanes sertai dan miliki semua tawaran hebat shaklee untuk kita semua.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge