BONUS TUNAI TAK PERLU GANGGU GAJI

BONUS TUNAI TAK PERLU GANGGU GAJI

Bestnya bila dapat bonus kepul-kepuk tanpa perlu tunggu gaji setiap bulan. Tapi, macam mana nak dapatkan bonus tunai tuh? Ada tak sistem yang memang boleh dapatkan keuntungan setiap hari?

Ok, dalam shaklee, kita ada bonus tunai yang boleh kita dapatkan melalui 3 cara iaitu:-

1) UNTUNG RUNCIT

Setiap ahli shaklee wajib menjual dengan harga runcit kepada para pembeli. Setiap produk mempunyai keuntungan runcit yang bernilai tinggi. Semakin banyak jualan produk pada satu-satu hari, semakin banyak keuntungan runcit yang diperoleh.

2) BONUS KEPIMPINAN

Bila korang berjaya merebut pangkat senior supervisor, maksudnya korang ada seorang supervisor, korang akan diberi bonus kepimpinan.

Sebab apa? Sebab usaha korang kembangkan bisnes shaklee sampai semua orang boleh dapatkan nikmat kesihatan dengan produk shaklee. Usaha korang ajar ahli-ahli korang dengan teknik marketing yang power tuh. Haaa, best kan? Baiknya shaklee.

3) BONUS KUMPULAN

Lagi besar organisasi korang, lagi besar bonus yang korang akan dapat. Sebab setiap ahli korang akan membeli produk shaklee nih.    Hasil jualan ahli kumpulan itu akan diberi bonus.

4) BONUS INFINITI

Merupakan bonus bulanan maksimum 1.5% yang diberi kepada ahli shaklee berpangkat coordinator ke atas.  Ia juga dikumpul melalui hasil jualan ahli kumpulan.

Kesimpulannya, bonus shaklee ini sangat menjaga usaha setiap ahlinya. Lagi banyak usaha yang korang lakukan untuk kembangkan group, bantu orang ramai dapat kesihatan yang lebih baik, korang akan dapat hasil yang lumayan.

 

 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge