2 CARA BELI KERETA TAK USIK DUIT GAJI

Kereta merupakan keperluan saat ini. Bukan sahaja untuk mereka yang berkeluarga, tetapi juga untuk mereka yang belum berkahwin. Tapi, kerana kekangan duit, ada yang merasakan tidak mampu untuk membeli kereta.

Meh cegumanes ajarkan cara untuk beli kereta, tanpa guna duit gaji korang. Amacam? Syok sangat dah ni. Gaji boleh simpan weyh.

Dalam bisnes shaklee, kita akan hadiahkan ahli shaklee yang layak dengan car bonus. Car bonus inilah nanti yang akan digunakan untuk membuat bayaran kereta setiap bulan.

Macam mana nak dapatkan car bonus shaklee ini? Carany ada dua tapi benda pertama yang wajib ahli shaklee dapat adalah rank atau pangkat pertama iaitu SUPERVISOR.

Cara 1:-

Ahli shaklee mesti dapatkan 5000 UV pada bulan pertama, 10 000 UV pada bulan kedua, dan 15 000 UV pada bulan ketiga. Program ini memerlukan tiga bulan untuk layak memegang kunci car bonus.

Cara 2:-

Ahli shaklee mesti dapatkan 5000 UV pada bulan pertama, 7500 UV pada bulan kedua dan ketiga dan 10 000 UV pada bulan keempat. Program ini memerlukan empat bulan untuk memegang kunci car bonus.

Dengan ini bermaksud, dalam shaklee kita sebagai ahli shaklee perlu mengembangkan bisnes shaklee dengan seramai mungkin. Biar semua orang tahu dan semua orang dapat menikmati kesihatan yang menyeluruh melalui vitamin shaklee.

Gambar di bawah menunjukkan antara mereka yang telah pun berjaya mendapatkan kereta idaman dengan car bonus shaklee.

Jom join bisnes shaklee bersama cegumanes. Cegumanes akan guide korang untuk memiliki car bonus ini. Miliki kereta idaman bersama shaklee.

 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge