CARA DAPATKAN PERCUTIAN MEWAH YANG DITAJA SEPENUHYA.

CARA DAPATKAN PERCUTIAN MEWAH YANG DITAJA SEPENUHYA.

Bestnya dapat percutian mewah yang ditaja nih. Siapa tak nak bila dapat hadiah kan?Dah la dapat hotel bertaraf lima bintang, makanan yang enak belaka. Memang idaman hati.

So, kali ni cegumanes nak kongsi cara macam mana nak dapatkan percutian mewah yang ditaja sepenuhnya dengan bisnes shaklee. Shaklee ada dua jenis percutian iaitu percutian sekitar Malaysia (regional trip) dan percutian Antarabangsa (international trip) ataupun umrah.

1. Miliki point

Bila korang berkeinginan untuk dapatkan trip percuma dari shaklee,korang kena struggle untuk kumpul point bagi melayakkan korang join percutian tuh.

Bagi regional trip, point yang diperlukan adalah 430.

Bagi international trip, point yang diperlukan adalah 1010. 

Macam mana pula nak dapatkan point percutian ini? Adakah dengan membeli vitamin Shaklee, korang sudah layak?

Ok, yang ini korang boleh refer pada gambar di bawah ni tau.

Jika dilihat pada gambar ini, setiap kali korang dapat leader baru dalam group, korang akan dapat 20 point. Jadi, semakin ramai yang korang bantu untuk menjadi leader, semakin banyak point yang korang akan dapat.

Bagi gambar ini pula, setiap kali korang efektif, korang akan layak dapat point mengikut pangkat korang. Jadi, kenalah efektif setiap bulan.

Tahun 2019, Shaklee akan bawa SID yang layak ke sini pula. Rujuk gambar ya.

Ok, boleh nampak kan serba sedikit penerangan cegumanes tentang cara untuk korang kumpul point tuh? Bertambah teruja selepas melihat gambar Las Vegas dan Phuket ni kan? Nak tengok tawaran Shaklee yang lain, boleh klik link ini https://bit.ly/2zFkZDh

Jika korang nak join tim cegumanes, boleh lah wasap cegumanes laju-laju tau. Klik je dekat icon wasap yang comel kat tepi kanan korang. Pasti cegumanes reply laju-laju.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge