SUPLEMEN SEMULAJADI UNTUK TENAGA

SUPLEMEN SEMULAJADI UNTUK TENAGA

Bila dah bekerja, badan memang mudah rasa letih seiring dengan peningkatan usia. Pemakanan dan tekanan kerja menjadi faktor utama kelesuan badan. Bila letih, emosi mudah terganggu, kerja dah tak sempurna, balik ke rumah pun mudah je nak naik angin.

Keletihan ini berlaku kerana penuaan sel. Jadi, kita sememangnya memerlukan suplemen tambahan untuk meningkatkan tenaga pada badan.

Cegumanes mencadangkan vivix adalah pilihan terbaik untuk meningkatkan tenaga dalam badan kerana ia mengandungi polifenol.

Apakah polifenol?

Polifenol merupakan kumpulan fitokimia yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti penuaan semulajadi. Ia akan bertindak untuk meningkatkan tenaga pada sel badan kita.

 

Bagaimana vivix membantu meningkatkan tenaga dalam badan?

Vivix akan membantu untuk melindungi mitokondria (pusat tenaga sel) dalam badan kita. Ia akan melindungi daripada berlaku kerosakan dan menghapuskan radikal bebas yang datang menyerang mitokondria.

Ikuti testimoni berikut yang berjaya meningkatkan tenaga di dalam badan selepas mengambil vivix.

Testimoni 1:-

Saya dapat bertahan dari segi energi memandu ke pejabat yang agak jauh kira-kira 70km sehala dan kerja longhours tanpa keletihan. 

Testimoni 2:-

Mudah-mudahan boleh ok dengan vivix, tapi akak rasa makan vivix dapat pulihkan staminaakak dan kurang dapat jangkitan penyakit ringan, demam, selesema, batuk. 

Testimoni 3:-

Dua tahun sebelum ni akak kerap masuk hospital, satu tahun hampir 12 ribu habis, satu tahun tiga kali masuk hospital, seja makan vivix la akak rasa selesa, sihat dan boleh buat kerja macam biasa. 

Seronoknya dapat beri tenaga extra untuk badan. Yela, kalau berulang alik ke hospital pun badan letih juga. Jom, ambil vivix setiap hari untuk tenaga berpanjangan dn kualiti kerja yang sempurna.

Hubungi cegumanes untuk dapatkan vivix atau klik pautan di bawah.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge