MAKANAN DALAMAN UNTUK KULIT CANTIK

MAKANAN DALAMAN UNTUK KULIT CANTIK

Semua wanita sukakan kecantikan, bukanlah putih gebu tetapi cukuplah sekadar kulit wajah yang licin dan halus berseri. Wajah yang bersih berseri ini akan membuatkan wanita kelihatan awet muda. Siapa pula yang tak suka bila umur mencecah 40 an, tetapi ditegur baru belasan tahun. Indahnya rasa.

Kulit yang cantik berseri ini tidak cukup dengan penjagaan luaran sahaja, ia memerlukan penjagaan dalaman yang rapi juga. Kali ini cegumanes ingin berkongsi makanan yang diperlukan oleh tubuh badan untuk kulit wajah yang berseri.

Bagaimana vivix membantu untuk kecantikan wajah?

Cegumanes ibaratkan tubuh badan kita seperti tayar basikal. Apabila kita sudah menggunakan basikal terlalu lama, tayar akan kurang angin dan kendur. Sampai kita nak bawa pun terasa berat. Begitu juga dengan tubuh badan kita. Semakin kita berusia, sel-sel badan akan kendur dan mengerekot. Ini disebabkan faktor pemakanan dan persekitaran. Jadi, kita perlukan makanan tambahan untuk mengembalikan sel-sel badan yang lurus.

Apabila sel-sel badan sudah kembali kepada bentuk asal, oksigen dapat disalurkan kepada semua organ dalam badan dengan optimum. Maka, setiap organ akan menjalankan fungsi masing-masing dengan jayanya. Begitu juga dengan kulit wajah kita. Jika oksigen berjaya dibekalkan dengan secukupnya, pasti tiada masalah jerawat, jeragat, pigmentasi, berminyak dan 1001 masalah wajah yang lain.

Apakah kandungan vivix yang membantu kecantikan kulit wajah?

Vivix mengandungi muscadine grape, purple carrot, eldeberry dan polygonum cuspidatum.

Mucadine grape merupakan satu-satunya anggur yang mempunyai lebih satu kromosom yang amat bermanfaat untuk kesihatan. Manakala puprle carrot mengandungi vitamin A yang bertindak sebagai antiosksidan. Elderberry juga bukan sahaja mengandungi vitamin A tetapi juga kaya dengan antioksida di mana ia boleh menghalang pembentukan bakteria jerawat pada wajah. Polygonum cuspidatum pula digunakan sebagai suplemen anti penuaan seperti resveratrol.

Ikuti testimoni yang telah berjaya mendapatkan kulit yang cantik dan awet muda selepas pengambilan vivix yang konsisten.

Anda bertuah jika anda mendapatkan vivix pada bulan Ogos 2018 ini kerana shaklee dengan berbesar hati telah menjalankan promosi Vivix untuk anda.

Beli dua diskaun 5%

atau

Beli 7 botol pada harga 6 botol

Anda boleh klik pautan di atas untuk dapatkan vivix secara cepat dan pantas ataupun anda boleh klik icon whatsap di sebelah kanan ini untuk terus oder bersama cegumanes.

Jangan lepaskan peluang keemasan ini untuk memiliki vivix yang boleh membantu anda kelihatan muda daripada usia sebenar.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge