KRIM UV UNTUK ATASI MASALAH JERAGAT

KRIM UV UNTUK ATASI MASALAH JERAGAT

Sinaran UV terbahagi kepada dua iaitu UVA dan UVB. UVA akan meresap jauh ke dalam kulit, manakala sinaran UVB adalah sinaran yang akan menyerap kulit luaran. Sinaran UVA boleh menyebabkan kanser kulit, dan sinaran UVB boleh menyebabkan kulit terbakar atau lebih dikenali dengan sunburn.

Oleh itu, sebagai seorang wanita, jangan tinggalkan dan abaikan penggunaan krim UV. Dahulu, cegumanes memang tidak pernah menggunakan krim UV kerana masalah kulit berminyak. Cegumanes sangkakan apabila tidak menggunakan krim UV, kulit tidak mendapat masalah seperti pigmentasi, jeragat atau jerawat. Rupanya, penggunaan krim UV adalah sangat penting bagi mengelakkan masalah kulit wajah.

Tonton video ini untuk ketahui kepentingan penggunaan krim UV.

Penggunaan krim UV akan mengelakkan kulit wajah daripada mendapat masalah jeragat apabila usia meningkat kepada 25 tahun ke atas. Jeragat kehitaman ini jika anda ingin tahu ia sukar untuk dihilangkan. Dan ia akan kekal lama di wajah. Jadi, sebagai langkah awal, gunakan krim UV.

Jeragat kelihatan seperti tompok-tompok hitam. Bagi wanita yang mengalami masalah jeragat, sememangnya akan mengatakan adalah lebih baik mendapat jerawat daripada mendapat jeragat kerana kesukaran untuk menghilangkan jeragat. Paling serius apabila keluar jeragat yang menggerutu.

Seperti dalam video di atas, penggunaan krim UV daripada youth skincare amat sesuai untuk kesemua jenis kulit wajah. Ia tidak meninggalkan kesan berminyak pada kulit. Kulit terasa ringan kerana ia juga boleh menjadi asas kepada solekan wajah.

Lihat testimoni yang berjaya menghilangkan parut jeragat mereka dengan penggunaan Youth Skincare.

Jika anda ingin dapatkan krim UV ini, boleh klik pautan di bawah atau klik wasap untuk terus dapatkan info lanjut tentang krim UV ini.

Krim UV Youth

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge