3 CARA KURUS YANG MUDAH DAN BERKESAN

3 CARA KURUS YANG MUDAH DAN BERKESAN

Alahai musim raya begini, memang susah nak maintain berat badan. Dengan keenakan ketupat, rendang, kuah lodeh, memang menggiurkan. Dek kerana nafsu makan, kita makan juga lah, bukan sepinggan dua, berpinggan-pinggan kita makan.

Jadi, kali ini, cegumanes ingin berkongsi dengan anda semua cara untuk kita turunkan berat badan dengan mudah dan berkesan.

1) BAKAR

Sebelum kita makan, kita ambil dulu vitamin yang membantu untuk membakar lemak di dalam tubuh kita. Maksudnya di sini, kita bakar lemak yang sedia ada terlebih dahulu. Bukannya mengumpul lemak yang ada.

2) PECAH

Lemak yang telah dibakar tadi, kita perlu keluarkan dari badan melalui bentuk yang kecil. Jadi, kita perlu pecahkan lemak tersebut supaya ia boleh keluar dari badan dengan jayanya.

3) BINA

Untuk mengelakkan otot menggeleber, kita perlukan protein yang secukupnya. Ia juga penting bagi mengelakkan kesan yoyo, di mana badan boleh kembali berisi selepas kurus jika tidak melakukan senaman dan mengambil diet seimbang.

BAGAIMANA INGIN MELAKUKAN 3 PROSES INI?

Dengan cara yang paling mudah, anda boleh dapatkan Set Kurus Semulajadi dan Berkesan ini.

Merujuk kepada gamba di atas, anda mempunyai pilihan, sesuai dengan situasi anda. Kerana ia juga boleh diambil oleh ibu menyusu.

Untuk pilihan ibu menyusu, cegumanes sarankan untuk mengambil ALFALFA untuk membakar lemak. LECITHIN/OMEGA GUARD untuk memecahkan lemak. ESP/CINCH SHAKE untuk membina otot badan.

Untuk pilihan mereka yang tidak menyusukan anak, dan ia juga boleh diambil untuk lelaki, cegumanes cadangkan untuk mengambil HERBLAX untuk membakar lemak. LECITHIN/OMEGA GUARD untuk memecahkan lemak. ESP/CINCH SHAKE untuk membina otot.

PENGALAMAN CEGUMANES

Jika bertanya tentang pengalaman cegumanes, antara lecithin dan omega guard, yang mana lebih cepat berkesan, cegumanes lebih gemarkan omga guard. Manakala antara ESP dan CINCH SHAKE, cegumanes lebih suka CINCH SHAKE kerana ia mengandungi tiga perisa iaitu vanila, coklat dan cafe latte. Dan ia mengandungi leiucine yang akan mengelakkan kesan yoyo pada otot badan.

Jika anda berminat untuk dapatkan set pengurusan berat badan ini,boleh  terus wasap cegumanes untuk lebih banyak info lanjut dan cegumanes akan bantu anda untuk cadangkan set yang sesuai untuk anda. Cepat-cepat tau sebab kita ada promosi bulan Ogos 2018 ini.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge