Betul ke Shaklee selamat?

Akhirnya akur.

Inilah suplemen yang semulajadi, dan bebas daripada bahan kimia merbahaya. Selamat untuk buah pinggang anda dan saya.

Cegumanes kenal shaklee sejak tahun 1 lagi. Dalam tahun 90 an macam tu, ayah yang ambil. Alfalfa. Tapi kejap on kejap off. Susah nak dapat barang masa tu. Kena tunggu kawan dia turun dari KL,baru dapat.

Dan sampai sekarang, shaklee masih bertapak. Ada keraguan, ada masalah, terus kami bawa kepada pihak shaklee. Shaklee akan uruskan dan selesaikan segala masalah tu. Sebab tu kalau ada rumors ke viral ke shaklee bla bla bla. Cegumanes memang tak percaya. Sebab apa?

Jika benar masalah itu berpunca dari shaklee, silakan buat report. Haaa, gitu. Bukanlah obses. Cuma tak nak orang lain, ahli keluarga, kawan-kawan, saudara mara ni terpedaya dengan produk yang tiada landmark study.

Penting ke landmark study? Penting sangat, nama pun study, maksudnya bahan-bahan yang digunakan telah menjalani kajian, bukan petik-petik, rebus, terus bentukkan jadi kapsul atau tablet.

Bukan macam tu. Bila dah jalani kajian, ada masalah timbul, shaklee akan buat semula, stop terus pengeluaran. Memang dia jaga betul-betul produk dia.

Cegumanes dah pun alami kehidupan yang lebih sihat bersama shaklee. Kenapa mahu berhenti? Jadi cegumanes teruskan untuk sebarkan manfaat shaklee.😍😍

#tsunamishaklee2019 #afi #tsg7

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge